Sign In

JoLy Villa’s

Wie zijn wij

Wij, Lydia & John Kuypers van JoLy Villa’s, voorheen Kuypers Verhuur, zijn een familiebedrijf.

Net als velen van u is het voor ons ook begonnen met een vakantie in de Languedoc-Roussillon, de eerste keer in 1988. De liefde voor Zuid-Frankrijk is zo ontstaan.

In 1990 bouwden wij ons huis Le Mistral in Beaufort in Occitanië en hebben wij van een hobby ons werk gemaakt.

“Werk” is wellicht niet de juiste uitdrukking. Voor ons was het een passie en hebben het als onze manier van leven ervaren. Vele huiseigenaren sloten zich bij ons aan.

Lydia & John Kuypers

Tot 1 januari 2019 verhuurden wij sinds begin 2004 mooie complete villa’s met privé zwembad en/of jacuzzi in Occitanië, voorheen de Languedoc-Roussillon. Onze portfolio vakantievilla’s was intussen gegroeid naar 85 goede kwaliteit huizen.
Wij waren heel selectief met het toevoegen van nieuwe huizen en kozen alleen de huizen uit die bij ons bedrijf en filosofie pasten en voor u als klant kwalitatief goed en kleinschalig zijn.

Gesprekken in 2018 met Belvilla leverde een goede “klik” en besloten wij dat zij een betere partij waren voor de toekomst en continuïteit voor onze eigenaren om alle huizen bij hen onder te brengen.

Na twee jaar merken wij dat er een enorme behoefte is aan persoonlijk contact en maatwerk, dus kleinschaligheid.
Vandaar dat wij sinds dit jaar onze vakantievilla’s in de Languedoc-Roussillon, Frankrijk weer zelf gaan verhuren.  Wij zijn het directe aanspreekpunt op uw vakantieadres.

De villa’s bevinden zich in de mooiste gebieden van de Aude en de Hérault, en bieden schitterend breed zicht op olijf- en de wijngaarden van de vallei van de Aude en Hérault tot aan de Pyreneeën.
De vakantiehuizen liggen dichtbij steden als Olonzac, Minerve, Narbonne, Carcassonne, Montpellier en Béziers.

Doordat JoLy Villa’s  heel kleinschalig van opzet is kunnen wij onze gasten veel persoonlijke aandacht schenken en uw vakantie op maat leveren.

Kwaliteit en ontzorgen vinden wij heel belangrijk voor u als onze gasten/ huurders.

JoLy Verhuur B.V.
Rucphensestraat 3
NL-4711 PV  St. Willebrord
T: +31 (0) 165 387 092
KvK 20112028

Bezoekadres in Frankrijk
13 bis Avenue Jean Moulin
F-34210 Beaufort (Hérault)
France

Wij hopen u een geweldige vakantie te kunnen bieden in één van onze vakantievilla’s!