Sign In

Betalingscondities

Betalingscondities

De betalingsregeling is als volgt:

1. 30% van de totale huursom met bijkomende kosten. Dit deel van de factuur dient u na ontvangst van de reserveringsbevestiging per omgaande overmaken. De reservering is definitief zodra u de villa van uw keuze via mail of online reserveringssysteem hebt vastgelegd. De reserveringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

2. De resterende huursom ad 70% betaalt u minimaal 8 weken voor aanvang van de verhuurperiode.
Bij een boeking op korte termijn, d.w.z. acht weken of korter voor aanvang van de huurperiode, dient u de volledige huursom inclusief bijkomende kosten per omgaande te betalen. Bij een boeking vanaf 2 weken of korter voor aanvang van de huurperiode, dient u het gehele bedrag per omgaande te betalen, inclusief de hieronder genoemde extra factuur.

3. De kosten van extra door u gereserveerde opties worden met de waarborgsom verrekend. De extra services zoals handdoekpakketten en zwembadverwarming, dient u uiterlijk twee weken voor aankomst in de villa te hebben gereserveerd.

Diverse informatie

U dient zelf de dagelijkse schoonmaak van uw vakantiehuis te verzorgen. De eindschoonmaak is verplicht en wordt verzorgd door JoLy Villa’s (tenzij nadrukkelijk vooraf anders wordt afgesproken). De kosten staan per huis vermeld in het prijzenoverzicht.

Indien u toegestaan wordt uw huisdier mee te nemen, dient u er rekening mee te houden dat er extra kosten aan verbonden zijn. De eindschoonmaak door JoLy Villa’s is dan verplicht.

U dient zelf zorg te dragen voor een annulerings- en/of schadeverzekering. Indien u onverhoopt dient te annuleren, bent u de gehele huursom inclusief boekingskosten verschuldigd. Wij sturen u daarvoor een annuleringskostennota, die u kunt indienen bij uw eigen verzekeraar.

Bij ontstane schade verrekenen wij deze kosten met de waarborgsom en sturen wij u een factuur ter indiening bij uw eigen verzekeraar.

Op de dag van aankomst ontvangt u van ons een sms-bericht met de locatie en code van het sleutelkluisje die zich bij de villa bevindt.